fbpx

Trapphusmålning i Västerås

Trapphuset är det första en besökare möts av när de kliver in i din fastighet och därför är det såklart av yttersta vikt att det är tilltalande och i bra skick. Flagnande färg, sprickor och trasiga partier ser inte bara otroligt tråkig ut, utan kan dessutom göra att värdet på bostaden minskar. Om någon är i färd med att sälja sin lägenhet kan det till och med verka avskräckande på folk som kommer på visningen. Ett dåligt skött trapphus kan ge intrycket av en slarvig eller oengagerad förening, vilket inte är särskilt lockande. Ta därför tag i problemen innan de gått för långt och anlita ett företag för professionell trapphusmålning.

 

Trapphusmålning som skapar en trivsam miljö

Vi kan hjälpa dig att skapa ett varmt och inbjudande trapphus där både boende och gäster kan känna trivsel och trygghet. Vi kan renovera många andra gemensamma ytor som trapphus, källare, tvättstugor och soprum.

Dags att fräscha upp trapphuset eller någon annan allmän lokal? Vi kommer på ett besök för att inspektera vad som behöver göras och sedan lämnar vi en kostnadsfri offert.

Kommunikationen i fokus

Kommunikationen med kunden är alltid viktig för oss. Därför är det viktigt att upphandlingen ska flyta på ett så bra sätt som möjligt. Vi vet vad som behövs för att en målningsupphandling ska flyta på ett tillfredsställande sätt. Vi prioriterar en trygg och personlig kundkontakt och lyssnar alltid på alla olika önskemål. Vi är lätta att nå före, under och efter arbetets gång. Ni kan enkelt nå oss via mobiltelefon. Vi har även ett väl utvecklat samarbete och har ett brett nätverk med andra hantverkare.

Trapphusmålning i Västerås