fbpx

Takmålning i Fagersta

Takmålning som förlänger livet på ditt tak

Ett målat tak får en ny slitstark och skyddande yta som motstår väder och vind. Det blir nästan som nytt och är vackert att vila ögonen på. Stora temperaturskillnader, sol och regn sliter hårt på taket, som riskerar att få fukt- och frostskador. Detta kan avhjälpas med professionell taktvätt och takfärg.

Arbetet med tvätt och målning tar i snitt en arbetsvecka, självklart beror det på olika faktorer men du slipper ett långvarigt byggkaos, tiden beror bland annat på storlek på tak. Rengöringen görs med en särskild högtryckstvätt som avlägsnar alger och smuts och efterlämnar en fullständigt ren yta. Efter tvätt impregnerar vi taket och låter det torka några dagar. När taket har torkat målas det två till tre gånger med önskad kulör. Men innan vi ens börjar tar vi alltid en titt på dina takpannor samt underlaget.

Är du intresserad av takmålning i Fagersta så kan du ringa eller maila oss så tar vi och bokar in en besiktning av ditt tak. Sen kommer offert på mailen som du får ta ställning till. 

Takmålning i Fagersta

Översyn

Tvätt

Grundering

Färdigstrykning & städning

Takmålning i Västerås

Takmålning i Fagersta

Vi utför takmålning i Fagersta med omnejd. Vi använder oss av hetvatten samt kvalitetsfärg som vi lämnar 10 års garanti på.

Vill du ha ditt tak målat av oss är du välkommen att kontakta oss. 

Utöver takmålning så gör vi lite annat måleri relaterat så som fasadmålning i Fagersta, tapetsering och annat måleri.

Nåt som blivit populärt är att måla både tak & fasad i samma veva och även tex fönster och andra detaljer så har man ett helt “nytt hus” enligt ögat åtminstone.