fbpx

Takbehandling i Västerås

Bli kvitt takmossan i tid och få ett tak som håller längre

 

Varför är ett tak som angripits av mossa, lav och alger ett problem?

Taket är husets sköld mot vädrets makter. Det skyddar ditt hus från nederbörd år efter år. Därför är det av yttersta vikt att ditt tak underhålls ordentligt. Påväxt som mossa, alger och lav på taket påverkar inte bara husets utseende, utan även dess skick och värde.

Med Aros Tak & Fasads takbehandling förlänger du enkelt takets livslängd och säkrar husets skick. Det enda du behöver göra är att kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert. 

Takbehandling i Västerås

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta om ditt tak. Du når oss på info@arostakfasad.se & telefon 0764 11 24 72

Kostnadsfri offert

Vi kommer hem till dig och mäter, kontrollerar ditt tak. Offert lämnas på plats. Vi går även igenom offerten med dig om du önskar.

Takbehandling

Mossa och grövre tillväxt avlägsnas manuellt med skrapor och borstar. Därefter behandlar vi taket med vårt särskilda takvårdsmedel. Vi städar och gör rent efter oss, vi tar även med skräpet.

Uppföljning

En efterkontroll utförs 2 år efter behandling där vi stämmer av takets skick och rådgör om eventuell tilläggsbehandling. Som tidigare kund har du givetvis ett förmånligare pris på nästkommande behandling.

Gammalt och slitet tak ?

Mossbehandling är dock inte att rekommendera för gamla betongpannor som redan har förlorat sin goda avledningsförmåga i och med att ytskiktet blivit slitet. I detta fall kan en takmålning hjälpa. Aros tak och fasad erbjuder en komplett takmålning så att dina  betongpannor kan få tillbaka sitt goda ytskikt.

Senaste nytt