fbpx

Isonit Takbehandling

Isonit betongfärg

Höj värdet på bostaden med isonit

Vi kan måla dina betongpannor och takpannor

ISONIT Takbehandling är ett bra sätt att öka värdet på din fastighet och minska framtida underhållskostnader. Dina takpannor och betongpannor får en behandling som gör att de ser ut som nya! Under åren som går så slits pannans ytskikt och taket blir färglöst och fult. Det blir mossa och alger på takpannan och annan nersurning från väder och vind. När processen väl är igång slits taket bara fortare och fortare. Låt inte detta ske, med ISONIT takbehandling får du en ny slityta med ny färg innan du blir tvungen att byta tak. Denna metod av takbehandling där vi kan måla dina takpannor och betongpannor är ca 70 % billigare än att byta hela taket. Våra material kommer från Iso Paint Nordic som är marknadsledare och har 40 års erfarenhet inom takbeläggningar.

Kostnadsfri besiktning för ISONIT takbehandling

Vi kontrollerar takpannornas skick och underlaget under pannorna. Vi mäter takytan i kvm. Vi gör en offert som skickas via email eller post.
Ska rotavdrag användas så är det uträknat och specificerat på offerten.
Efter ert godkännande av offerten blir ni kontaktad för en preliminär tid då arbetet kan påbörjas.

Så går det till när vi målar takpannor/betongpannor:
Taktvätt: Vi gör grundligt rent pannorna och tar bort ev. mossa på taket, trasiga pannor byts ut och rännor mm görs rent. Försegling: Försegling av taket som dödar alla ev sporer som kan finnas djupt nere i pannorna, detta för att ingenting ska kunna växa underifrån och för att kunna ge längsta garanti när vi målar takpannorna.
Takbehandling: Vi påför med sprutmetod en färgad akrylmassa som tätar och fyller porerna i pannan. Taket får en slitstark och vattenavvisande yta som håller i många år framöver.

Isonit takmålning

Estetiskt tilltalande

Värdehöjande för din bostad

Snabbt utfört

100% Akrylat

Hur kan vi hjälpa dig ?

Behöver du måla taket, fasaden eller kanske måla nåt annat ?