fbpx
Takmålning i Västerås

Aros Tak & Fasad – Rengör, impregnerar och målar!

Aros tak och fasad ägs och drivs av Bygg Invest Swe AB. Vi har haft verksamheter i Västerås i snart 15 år. Under de senaste åren har vi genomfört 100 tals takrenoveringar . Genom lokal kännedom och inarbetade kontakter har vi hittills valt att fokusera på marknaden i Västerås men vi har en tyst tanke om att 10 mil åt valfritt håll från Västerås är inga problem att åta oss uppdrag.

Vad vi gör

Metoden för takrenovering är utvecklad i norra Europa och har de senaste åren blivit mer och mer populär i Sverige. Att renovera taket istället för att byta det är inte bara kostnadseffektivt utan också miljövänligt.

Vi använder endast vatten och speciell högtrycksutrustning för rengöring. Målningen sker sedan med vattenbaserad färg.

Varför du ska underhålla taket

Genom att regelbundet tvätta och måla taket på din fastighet, ökar du dess livslängd, minskar risken för kostsamma skador samt ökar fastighetsvärdet. Tänk på att skador på taket som beror på dåligt underhåll ej täcks av din villaförsäkring.

Vi kan tvätta alla typer av tak men håller oss till att tvätta tak vi ska måla (betongpannor, plåttak, eternit )

Vår affärsidé

Om du står inför ett stundande takbyte har vi ofta en alternativ lösning. Vi hjälper dig att förlänga livslängden på ditt tak. Genom att underhålla ytorna slipper du byta. Detta gör att du sparar både pengar och miljön. Vi har lösningar för alla sorters tak.

Vad säger våra kunder

Det var lite oväsen medan ni tvättade taket men målningen gick både fort och var tyst
Riktigt suveränt att kunna spara pengar på att skippa bytet och måla istället.

Våra ledord

Kvalité – Genom att ALLTID utföra våra uppdrag med högsta kvalité och nöjda kunder som mål har vi lyckats skapa ett namn som en pålitlig, prisvärd och trevlig leverantör av främst takrenoveringar & fasadmålning. Vi arbetar kontinuerligt med kvalité och miljö och tar alltid ett helhetsansvar vid större renoveringar.

Flexibilitet – Vi är alltid flexibla och anpassningsbara till våra kunders specifika behov. Vi vet att inget jobb är det andra likt och att olika kunder har olika behov och förväntningar. Genom en öppen dialog och med vår expertis som grund lyckas vi oftast hitta lösningar som passar för våra kunders specifika situationer.

Engagemang – Nöjda kunder är våra bästa marknadsförare. Om ni inte är nöjda är vi inte heller nöjda. Våra nöjda kunder ger oss den absolut bästa trovärdigheten vid förfrågningar från nya klienter. Vid offertförfrågningar får ni alltid med referensarbeten och kontaktpersoner.

Takbehandling i Västerås

Ett urval av tjänster....

Tak

Fasad

Övrigt