fbpx

FÖNSTERRENOVERING

Vi utför fönsterrenovering i Västerås, metall eller träfönster spelar ingen roll. Det är oftast inte särskilt lätt att renovera fönster och det kräver en hel del expertis. Vi har erfarenhet av diverse material och konstruktioner. Det finns flera hundra sorters fönster och de kan skilja sig åt på många sätt, processerna kan vara rätt så komplicerade och svåra att förstå om man är ovan. Klimatet i Sverige är tufft mot fönster, det blåser hårt och vi har mycket nederbörd samt skiftande temperaturer. Detta gör att fönstret med åldern slits och man behöver fixa till det.

Kontakta oss för besiktning och prisuppgift så kommer vi ut och hjälper dig med fönsterrenovering i Västerås. Vi brukar kunna rädda de allra flesta fönster även om ägaren från början inte trott att det är möjligt. Vi har alltid kostnadsfri offert och om vi kan laga fönstret sparar du massor med pengar jämfört med att byta ut dem helt.

fönsterrenovering i västerås

Fönsterrenovering i Västerås

Vi utför renovering av gamla träfönster. äldre fönster är ofta tillverkade av det som kallas kärnvirke. Det är ett trä av hög kvalitet, framtaget speciellet för fönster, för att klara stora påsfrestningar under lång tid i form av väder och vind. Äldre träfönster, från 1950-talet och tidigare brukar vara tillverkade av hög virkeskvalitet, enligt ovan. Träkvalitén som alltså ofta är bättre än i nya fönster kan vara ett bra skäl till att renovera de befintliga fönstren.

Vid fönsterrenovering

I samband med att vi renoverar dina fönster kan vi göra ganska många saker så som byta glas, lägga i isolerglas, sätta spröjs eller ta bort spröjs och dölja spåren.
Vi kan byta ut delar av trä som ruttnat till nytt och mycket mer.
Vi har ett nära samarbete med Glaskedjan där du även kan beställa en hel del annat inom just glas. 


Senaste nytt